Voeg toe aan favorieten
Groene asperges met ricotta en basilicum-notendressing
(0)

Groene asperges met ricotta en basilicum-notendressing

Ingrediënten

  • 350 g groene asperges, harde onderkant eraf gesneden
  • 4 el olijfolie
  • 40 g walnoten, grof gehakt
  • 1 teen verse knoflook, fijngehakt
  • klein bosje basilicum, grof gehakt
  • handjevol cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 2 el ricotta

Bereiding

Meng de asperges met 1 el olijfolie, peper en zout. Verhit een grillpan en gril de asperges 5 minuten op hoog vuur. Keer af en toe.

Meng de rest van de olie met de walnoten, knoflook, basilicum en cherrytomaatjes.

Laat de asperges een beetje afkoelen. Verdeel de ricotta in stukjes over een schaal, schud de asperges om met de walnotendressing en verdeel over de schaal.

Je kunt de dressing al een paar uur eerder maken.

lekker om te serveren bij dit gerecht

  2.29
[59,0000 - 0] 0001028197
  9.99
[300,0000 - 0] 0001014486