Voeg toe aan favorieten

Kabeljauwspiesjes met knoflook-citroen marinade

Kabeljauwspiesjes met knoflook-citroen marinade
(0)

Kabeljauwspiesjes met knoflook-citroen marinade

De frisse en kruidige marinade van citroen, knoflook, mosterd en honing geeft de kabeljauw een lichte kick, terwijl de korte grilltijd de vis heerlijk sappig houdt. Deze smaakcombinatie vraagt om een bier met wat pit en frisheid.

Ingrediënten

  • 500 g kabeljauw, in stukjes van 2 x 2 cm

Voor de marinade:

  • 10 el olijfolie  
  • 2 el citroensap  
  • 4 teentjes knoflook, geperst  
  • 2 tl honing  
  • 2 tl gladde mosterd  
  • 20 g verse peterselie, fijngehakt  
  • zout en peper naar smaak  
     

Bereiding

Meng alle ingrediënten voor de marinade in  een kom. Voeg de stukjes kabeljauw toe en laat 30 minuten marineren. Rijg de vis aan spiesjes en grill ze 2 minuten per kant, tot ze mooi gaar zijn.

lekker om te serveren bij dit gerecht

  2.89
[310,0000 - 0] 0001049525