Voeg toe aan favorieten
Knolselderij met gerookte zalmfilet en komkommer
(0)

Knolselderij met gerookte zalmfilet en komkommer

Bron: Han Hidalgo

Ingrediënten

  • 250 gram knolselderij, geschild
  • 150 gram licht gerookte zalmfilet, dunne plakjes
  • 4 eetlepels geschilde komkommer blokjes, zonder zaadlijst
  • 3 eetlepels zonnebloem- of olijfolie
  • 1 eetlepel vers citroensap
  • peper uit de molen en zout naar smaak

Bereiding

De komkommer blokjes gedurende 30 tot 40 minuten in een mengsel van 1 eetlepel olie en 1 eetlepel vers citroensap marineren. De geschilde knolselderij in de vorm van frietjes snijden en in een mengkom doen. De olie en weinig zout over de knolselderij verdelen. Op een grillpan of onder de grill van de oven aan beide kanten licht roosteren en laten afkoelen. Vervolgens met een plakje zalmfilet omwikkelen en met de blokjes komkommer garneren. 

lekker om te serveren bij dit gerecht

  1.19
[531,0000 - 0] 0102946000
  1.49
[88,0000 - 0] 0077410970
  1.69
[740,0000 - 0] 0074594444
  2.19
[236,0000 - 0] 0001011762
  2.59
[69,0000 - 0] 0211176000
  2.89
[8,0000 - 0] 0001012063
  3.09
[184,0000 - 0] 0038962000
  6.99
[3509,0000 - 0] 0073342000