Koude pomodori soep
(0)

Koude pomodori soep

Ingrediënten

  • 1 kg pomodori tomaten
  • 2 grote rode paprika’s
  • 1 el pesto
  • 3 teentjes knoflook
  • 10 g verse peterselie
  • 1 beker crème fraîche (200 ml)
  • 1 tl bloemenhoning

Bereiding

Pureer de tomaten en snij de paprika in reepjes. Leg de paprika onder de grill tot ze glazig en medium hard zijn. Je kunt ze ook ongeveer 10-15 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C doen.
Doe de gepureerde tomaten in een keukensnijmachine met de knoflook, pesto en honing. Vervolgens mogen de gegrilde paprika’s erbij en als laatste de peterselie.
Zet dit in de koelkast tot je het uit wilt serveren. Roer de crème fraîche tot deze vloeibaar wordt en giet het over de soep. Garneer met wat fijngesneden peterselie.

lekker om te serveren bij dit gerecht

  11.99
[53,0000 - 0] 0070114000
  11.99
[162,0000 - 0] 0070165000