Voeg toe aan favorieten
Marokkaanse kefta
(0)

Marokkaanse kefta

Ingrediënten

  • 500 g rundergehakt
  • 1 middelgrote ui, gesnipperd
  • 2 tl paprikapoeder
  • 1 tl komijn
  • 1 tl zout
  • ½ tl peper
  • 1/8 tl cayennepeper
  • 5 g gehakte verse peterselie
  • 5 g gehakte verse koriander
  • 1 tl kaneel
  • 1 el gehakte muntbladeren

Bereiding

Meng alle ingrediënten samen in een grote mengkom en laat het voor minimaal een uur in de koelkast staan, zodat de kruiden goed in kunnen trekken. De kefta is dan klaar om op de spies te doen. Neem kleine hoeveelheden kefta gehakt en kneed deze in de vorm van een worst om de spies heen. Let op dat je het vlees goed stevig om de spies knijpt. Het gehakt kan op de bakplaat.

lekker om te serveren bij dit gerecht

  2.49
[171,0000 - 0] 0001011897