Voeg toe aan favorieten

Mini quiches van Mexicaanse groente

Mini quiches van Mexicaanse groente
(0)

Mini quiches van Mexicaanse groente

Ingrediënten

VOOR 10 STUKS

  • 2 eieren
  • 50 gram room
  • 50 g geraspte kaas
  • 1 el fi jngesnedenpeterselie
  • 1 blik Mexicaanse groente (200 gram), uitgelekt
  • 10 blaadjes bladerdeeg, ontdooid
  • peper en zout

Bereiding

  1. Klop de eieren met de room los en breng op smaak met peper en zout. Schep de helft van de kaas en de peterselie erdoor.
  2. Steek uit de bladerdeegvellen vierkantjes of rondjes die passen in een, liefst kleine, muffinvorm en druk ze in de ingevette vormpjes. Laat de bovenkant uitsteken zodat ze een grillige vorm krijgen.
  3. Vul de bladerdeegholletje met de Mexicaanse groente. Schep er zoveel van het eimengsel in tot de vormpjes net vol staan. Strooi de rest van de geraspte kaas erover.
  4. Bak de miniquiches in ca. 25 minuten in een oven van 200 graden gaar en goudbruin. Even laten afkoelen en uit de vorm halen.

lekker om te serveren bij dit gerecht