Voeg toe aan favorieten
Omelette  met groene asperges en kaas
(0)

Omelette met groene asperges en kaas

Ingrediënten

  • 4 middelgrote eieren
  • 8 kleine groene asperges
  • 4 eetlepels koksroom of slagroom
  • 2 eetlepels roomboter
  • 1 eetlepel zonnebloemolie
  • 4 eetlepels flintertjes belegen kaas of Parmezaanse kaas
  • rondjes licht geroosterd volkorenbrood of ander brood
  • peper uit de molen en zout naar smaak

Bereiding

De harde onderkant van de asperges afsnijden. De punten afsnijden en met een snufje zout beetgaar koken, afspoelen en laten uitlekken. De rest van de asperges in stukjes snijden. In een mengkom de eieren met koksroom of slagroom luchtig kloppen. Een mengsel van boter en olie in een koekenpan verwarmen en de stukjes asperge kort roerbakken. Het eiermengsel toevoegen en al roerende laten stollen. Op smaak brengen met peper en zout en over licht geroosterde rondjes volkorenbrood verdelen. Garneren met aspergepunten en flintertjes kaas. 

lekker om te serveren bij dit gerecht

  1.89
[215,0000 - 0] 0074748000
  1.99
[1691,0000 - 0] 0001014820
  2.19
[816,0000 - 0] 0208728000
  2.39
[115,0000 - 0] 0212873000