Voeg toe aan favorieten

Pastrami met selderij en gegrilde rode paprika

Pastrami  met selderij en gegrilde rode paprika
(0)

Pastrami met selderij en gegrilde rode paprika

Bron: Han Hidalgo

Ingrediënten

  • 200 gram pastrami (of mager pekelvlees), dunne plakjes
  • 1 kleine bleekselderijstengel
  • 2 eetlepels mayonaise, liefst zelf gemaakt
  • 4 eetlepels gegrilde rode paprika
  • sprietjes verse bieslook
  • peper uit de molen en zout naar smaak

Bereiding

Draadjes uit de kleine bleekselderijstengel verwijden en in piepkleine blokjes snijden. De blokjes zo kort mogelijk beetgaar koken, in  een vergiet laten uitlekken en laten afkoelen. De blokjes met mayonaise mengen, op smaak brengen met peper en zout en over de plakjes pastrami (of mager pekelvlees) verdelen. Over bordjes verdelen en met een reepje gegrilde rode paprika en een sprietje bieslook garneren. 

lekker om te serveren bij dit gerecht