Voeg toe aan favorieten

Pittige kastanjepesto met boerenkool

Pittige kastanjepesto met boerenkool
(0)

Pittige kastanjepesto met boerenkool

Met Hoop Winter Warming Dunkel Weizen-Kastanje

Ingrediënten

  • 1 teentje knoflook
  • 150 g voorgekookte kastanjes
  • 80 g boerenkool 
  • 1 tl chilivlokken
  • 1 el citroensap
  • 8–10 el olijfolie
  • 2 pitabroodjes, geroosterd en in stukken
  • 1–2 mini Romaine sla, blaadjes losgehaald
  • 100 g bimi, geblancheerd
  • peper en zout

 

Bereiding

Pureer knoflook, kastanjes, boerenkool, chilivlokken en citroensap met een staafmixer of in de keukenmachine. Schenk tijdens het draaien langzaam de olijfolie erbij tot de juiste dikte is bereikt. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met pitabrood,  slablaadjes en bimi.

lekker om te serveren bij dit gerecht