Pittige maiskolf Van de grill

Ingrediënten

  • 4 maiskolven
  • 1 limoen in partjes
  • 1 handje verse peterselie
  • 2 teentjes geraspte knoflook
  • 2 el geraspte Parmezaanse kaas
  • 2 tl zure room
  • 2 tl Griekse yoghurt
  • snuf peper en zout
  • beetje cayennepepervlokken

Bereiding

Meng de yoghurt met de zure room, knoflook, geraspte kaas, peper en zout in een kom. Zet dit in de koeling. Kook de mais in ongeveer 15 minuten gaar in een pan met heet water en een theelepel zout. Lek ze uit en laat het afkoelen. Leg de mais vervolgens op de gril en draai ze regelmatig om. Als ze de juiste temperatuur hebben haal je ze van de gril en bestrijk je de kolven met wat limoen en daarover de yoghurtmix. Top het verder af met een paar cayennepepervlokken en verse peterselie.

Product waardering

Schrijf een review
   Er zijn nog geen reviews geschreven

lekker om te serveren bij dit gerecht

  2.59
[169,0000 - 0] 0001013155
  2.65
[318,0000 - 0] 0001013096