Voeg toe aan favorieten
Roomtruffels
(0)

Roomtruffels

De ultieme verleiding van weelderige room in knapperige donkere chocolade met daar omheen een intense cacaopoeder.

Ingrediënten

Voor ca 25 truffels

  • 200 gr couverture of extra pure chocolade
  • 1 dl slagroom
  • 50 gr roomboter
  • 200 gr poedersuiker
  • cacaopoeder

Bereiding

Smelt de couverture of chocolade in de magnetron 3-4 minuten op ca 525 Watt of au bain-marie. Roer de couverture of chocolade goed door zodat deze egaal gesmolten is.

Roer de slagroom, boter en poedersuiker door de warme chocolade en laat de massa vervolgens afkoelen.

Draai van de afgekoelde massa balletjes of staafjes en rol deze door de cacaopoeder.

 

lekker om te serveren bij dit gerecht

  3.79
[129,0000 - 0] 0205583000
  5.49
[169,0000 - 0] 0049433000
  9.99
[275,0000 - 0] 0471054000
  10.79
[129,0000 - 0] 0044318000
  12.49
[150,0000 - 0] 0341118000
  14.99
[212,0000 - 0] 0323063000
15.99 10.99
[7493,0000 - 0] 0359246000
  16.99
[603,0000 - 0] 0465380000
27.99 22.99
[378,0000 - 0] 0341088000