Sabayon bereid met Ambrosia Honingwijn
(0)

Sabayon bereid met Ambrosia Honingwijn

Een heerlijk nagerecht die jezelf helemaal naar eigen wens kunt schikken om je gasten een mooi kunstwerk voor te zetten.

Ingrediënten

  • 4 eidooiers
  • 80 gr suiker
  • 100 ml ambrosia wit
  • 2 aardbeien
  • 1 peer
  • 6 witte of blauwe druiven
  • 1 kiwi
  • 1 meloen
  • 2 bolletjes citroen sorbet
  • 2 takjes munt

Bereiding

Doe de eidooiers samen met de suiker in een kom en sla deze schuimig. Voeg dan de wijn toe.

Klop de massa au bain-marie gaar tot 70°C.

Koel het geheel daarna in een bak ijswater en blijf voortdurend kloppen.

Snijd al het fruit in de gewenste grootte.

Schep een bolletje citroenijs op een bordje, leg het fruit er speels en naar eigen wijze omheen en serveer de sabayon in een glaasje.

 

lekker om te serveren bij dit gerecht

  6.99
[43,0000 - 0] 0031844000