Voeg toe aan favorieten
Steak
(0)

Steak

Een steak met een diep bruine korst, krokant door zout en vet, met een sappige roze binnenkant.

Ingrediënten

  • steak van minstens 2,5 tot 5 cm dik
  • peper en zout

Bereiding

Laat je steak op kamertemperatuur komen door deze van tevoren uit de koelkast te halen. Peper en zout toevoegen, ongeveer een half uur van te voren, zodat het goed kan intrekken. Vervolgens aanbraden tussen de 2 en 4 min. (2 min = rood, 4 min= medium). Daarna minimaal 5 minuten in aluminiumfolie laten rusten. 

lekker om te serveren bij dit gerecht

  2.59
[819,0000 - 0] 0900699000
  6.99
[262,0000 - 0] 0465016665
  19.99
[20,0000 - 0] 0001020623
  61.99
[114,0000 - 0] 0001012056