Voeg toe aan favorieten

Steaksandwich met gekarameliseerde uien

Steaksandwich met gekarameliseerde uien
(0)

Steaksandwich met gekarameliseerde uien

Ingrediënten

  • 600 gr bavette
  • 1 fles 33cl Cornet Smoked
  • 3 rode uien, ringen van 1 cm dik
  • Klont (room)boter om in te bakken
  • 25 gr vanillesuiker
  • 4 ciabatta broodjes
  • Franse mosterd
  • 2 little gem (sla)

Bereiding

Leg de bavette in een schaal, giet een fles Cornet Smoked over het vlees en dek de schaal af. Zet deze in de koelkast en laat het drie uur tot een dag marineren. Haal de bavette uit de marinade en laat deze op kamertemperatuur komen. Zet een pan op het vuur en smelt een klont boter. Bak de uienringen en voeg aan het einde de vanillesuiker toe. Voeg een scheutje water toe en roer tot het water verdampt is. Zet daarna het vuur onder de pan uit. Snijd de broodjes open en besmeer ze met Franse mosterd. Bedek ze daarna met een paar blaadjes little gem en de
gekarameliseerde uien. Breng de grillpan op temperatuur. Wrijf de bavette in met olie en leg deze op de hete grill. Bak hem naar smaak en laat 3-5 minuten rusten. Na het rusten snijd je de bavette in dunne plakken. Breng op smaak met peper en zout en verdeel over de broodjes.

lekker om te serveren bij dit gerecht

  2.19
[748,0000 - 0] 1000001622