Voeg toe aan favorieten
Stokbrood  met peer, walnoten en parmezaanse kaas
(0)

Stokbrood met peer, walnoten en parmezaanse kaas

Bron: Biercuisine

Ingrediënten

  • 8 sneden stokbrood
  • 1 sappige peer, bijvoorbeeld Doyenné du Comice, Conference
  • 50 gram walnoten, verkruimeld
  • 75 gram parmezaanse kaas, aan een stuk
  • 4 eetlepels olijfolie, extra vierge
  • peper uit de molen en zout naar smaak

Bereiding

De sneden stokbrood onder een hete grill of in een toaster om en om lichtbruin roosteren. Stokbrood met olijfolie besprenkelen en met dunne plakjes peer beleggen. Naar smaak extra olijfolie gebruiken. Geschaafde plakjes parmezaanse kaas erover verdelen en met verkruimelde walnoten garneren.

lekker om te serveren bij dit gerecht

  2.59
[156,0000 - 0] 0001013496
4.99 3.74
[107,0000 - 0] 0001012797