Voeg toe aan favorieten
Sunkissed  Sweet sorbetijs
(0)

Sunkissed Sweet sorbetijs

Ingrediënten

  • 600 ml Sunkissed Sweet Red
  • 1 sinaasappel
  • 1 citroen
  • 1 kaneel-stokje
  • 1 el suiker
  • 1 steranijs
  • 1 laurierblad
  • 200 g geleisuiker

Bereiding

Verwarm 600 ml Sunkissed Sweet Red met 1 sinaasappel, 1 citroen (beide in kleine parten gesneden), 1 kaneel-stokje, 1 el suiker, 1 steranijs en 1 laurierblad in een steelpan op laag vuur en laat 30 minuten trekken. Zeef de wijn en los er 200 g geleisuiker in op. Laat de gekruide wijn afkoelen, schenk hem in een bewaar- of vriesbak en laat minimaal 8 uur bevriezen. Roer de eerste 4 uur elk uur door met een vork. Serveer de bolletjes Sunkissed Sweet sorbetijs met een takje munt en vers zomerfruit. Sweet.

lekker om te serveren bij dit gerecht