Voeg toe aan favorieten

Toast met pistachepesto en biet

Toast met pistachepesto en biet
(0)

Toast met pistachepesto en biet

Ingrediënten

  • Crackers
  • 50 g geitenkaas

BIETENCARPACCIO:

  • 2 Chioggia bieten
  • 6 el witte wijnazijn
  • 1 tl suiker
  • 3 el olijfolie

PISTACHEPESTO:

  • 75 g pistachenoten
  • 35 g peterselie
  • 50 ml olijfolie
  • 1 el witte wijnazijn
  • Zout en peper naar smaak

Bereiding

Snijd de bieten in flinterdunne plakjes met een mandoline of dunschiller. Verwarm de azijn, voeg de suiker en olijfolie toe en laat het mengsel afkoelen. Marineer de bieten hierin ca. 30 minuten. Mix de ingrediënten voor de pesto tot een fijne structuur.

SERVEREN:
Besmeer de crackers met een laagje pesto, leg er bietencarpaccio op en maak af met wat geitenkaas.

lekker om te serveren bij dit gerecht

  18.49
[32,0000 - 0] 0001050747