Tortilla van aardappel en serranoham Gourmet
(0)

Tortilla van aardappel en serranoham Gourmet

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 100 ml room
  • 2 eetlepels fijngesneden peterselie
  • peper en zout
  • 250 gram voorgekookte aardappelschijfjes
  • Plakje serranoham

Bereiding

Klop 2 eieren los met 100 ml room en 2 eetlepels fijngesneden peterselie en breng op smaak met peper en zout. Kook 250 gram voorgekookte aardappelschijfjes 5 minuten in water met een beetje zout. Hierna goed laten uitlekken en door het eimengsel scheppen. Leg een plakje serranoham in een pannetje en schep een flinke lepel aardappelmengsel erop. Dek het pannetje af en bak tot de bovenkant bijna droog is. Draai nog even om en verwarm nog een minuutje.

lekker om te serveren bij dit gerecht