Vijg met brie en peer
(0)

Vijg met brie en peer

Bron: Han Hidalgo

Ingrediënten

  • 1 rijpe peer
  • 4 gedroogde vijgen
  • 150 gram brie de Meaux of Melun
  • 8 eetlepels niet te zoet bockbier tussen 6 en 8%
  • 4 kleine takjes rozemarijn
  • reepjes rozijnenbrood, licht getoast

Bereiding

De gedroogde vijgen halveren en gedurende 2 uur in het bockbier wellen. Klokhuis uit de peer verwijderen en in plakjes snijden. De vijgen na het wellen iets deppen en de plakjes peer en een plakje brie erover verdelen. Met een klein takje rozemarijn garneren. Naar smaak met licht getoast rozijnenbrood serveren. 

lekker om te serveren bij dit gerecht

  1.89
[72,0000 - 0] 0212490000
per stuk 4.29 Nu 4 halen 3 betalen
[61,0000 - 0] 0207268000
  14.99
[146,0000 - 0] 0001019091