Voeg toe aan favorieten
Yoghurtdip met pistache en granaatappelpitjes
(1)

Yoghurtdip met pistache en granaatappelpitjes

Ingrediënten

  • 250 g Griekse yoghurt
  • 1 teen knoflook, uitgeperst
  • 1 el citroensap
  • 2 el olijfolie
  • 1 tl sumak (optioneel)
  • 50 g pistachenoten, gepeld
  • 30 g granaatappelpitjes

Bereiding

  1. Meng in een kom de yoghurt, knoflook, citroensap, olijfolie en sumak, en breng op extra smaak met peper en zout.
  2. Rooster de pistachenoten in een droge koekenpan op halfhoog vuur goudbruin. Haal de noten uit de pan, laat ze afkoelen en hak ze.
  3. Serveer de yoghurtdip in een kommetje en garneer met de noten en granaatappelpitjes.

lekker om te serveren bij dit gerecht

  18.29
[4,0000 - 0] 0060097000
  20.99
[253,0000 - 0] 0001011927

Reviews van Mitra klanten

  • Ster vol Ster vol Ster vol Ster vol Ster leeg
    Goed
    10 december 2019