Voeg toe aan favorieten

Carpaccio van Schotse zalm met whiskysaus

Carpaccio van Schotse zalm met whiskysaus
(0)

Carpaccio van Schotse zalm met whiskysaus

Een verrassende amuse! De whiskysaus kan ook met andere gerechten gecombineerd worden.

Ingrediënten

  • 1 pak gerookte Schotse zalm
  • 1 deel Scotch whisky
  • 250 gr ijsbergsla
  • 1 deel honing
  • 3 delen olijfolie
  • 1 deel bruine suiker
  • 1 sjalotje, gesnipperd of bieslook, in kleine stukjes
  • verse zwarte peper

Bereiding

Mix de olie met de whisky en voeg de honing, suiker en het sjalotje of bieslook aan toe.

Verdeel de sla over kleine bordjes of kommetjes en drapeer de zalm hierover.

Besprenkel de zalm met de dressing en garneer met wat peper.

 

Neem wat bruin brood, in plaats van ijsbergsla.

lekker om te serveren bij dit gerecht

  2.49
[173,0000 - 0] 0001011762
  16.99
[3417,0000 - 0] 0866725000
  17.99
[836,0000 - 0] 0868531000
  21.99
[3135,0000 - 0] 0583812000
  23.99
[415,0000 - 0] 0312703000
  23.99
[536,0000 - 0] 0302805000
  24.99
[27,0000 - 0] 0376442000
  27.99
[100,0000 - 0] 0349291000
  34.99
[34,0000 - 0] 0304182000
  34.99
[89,0000 - 0] 0001027050