Mitra vuistregels

1. Schenkt meer keuze

We kunnen jou meer dan 1500 verschillende dranken aanbieden, waaronder meer dan 380 wijnen, 500 whisky's en 500 speciaalbieren!
Deze dranken zijn verkrijgbaar in onze Mitra drankenspeciaalzaken en/of in onze webshop op Mitra.nl.

2. Vakkundig advies

Onze gediplomeerde slijters hebben een uitstekende kennis van dranken met alles wat daarbij hoort. Denk bijvoorbeeld ook aan de juiste combinatie met gerechten of tips omtrent een feestelijke gebeurtenis. Onze slijters adviseren je graag! Online bevat elk product uitgebreide productinformatie als het gaat om smaak, geur en combinaties met gerechten. Een groot aantal wordt zelfs door middel van een filmpje met waarnemingen en adviezen van onze slijters toegelicht. Daar vind je ook uitgebreide informatie over de verschillende merken.

3. Smaakgarantie

Voldoet de smaak van de door jou gekochte drank niet aan je verwachting? Dat is bij ons geen probleem! Je mag je aankoop bij ons omruilen of je krijgt het geld terug!  Dit kan heel gemakkelijk bij de dichtsbijzijnde Mitra drankenspeciaalzaak bij jou in de buurt of door je aankoop retour te sturen. Uiteraard willen wij je zo goed mogelijk adviseren en zullen we proberen 'de drank' te vinden die bij jou past. 

4. Scherpe aanbiedingen

Eens in de twee weken zullen wij je verrassen met meer dan 30 nieuwe 'klinkende acties'! Daarnaast vind je in onze webshop regelmatig extra aanbiedingen. Via diverse kanalen kun je op de hoogte blijven van onze scherpe acties, denk hierbij aan onze folder, Facebook, Twitter en natuurlijk onze nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief houden wij je automatisch op de hoogte van alle aanbiedingen, hiervoor kun je je eenvoudig aanmelden.

5. Attente service

Graag willen wij je optimaal bedienen. Zo zullen we er alles aan doen om de juiste service te verlenen... vóór, tijdens en ná aankoop!
Zo kunnen wij je op elk gewenst moment adviseren via diverse kanalen en kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week jouw favoriete drank(en) uitzoeken en kopen. Het verzorgen van een geschikte geschenkverpakking, het leveren van bestellingen op elk gewenst adres in Nederland én het delen van kennis door middel van de vele proeverijen die we verzorgen zijn nog meer voorbeelden van onze attente service!