Mitra Members

Mitra Members is hét gratis spaarprogramma van Mitra drankenspeciaalzaken! Met de Mitra Member klantenkaart profiteer je van diverse voordelen. Zo ontvang je bij elke €10,-* die je besteedt een digitaal spaarpunt. Bij 25 punten krijg je bij de eerstvolgende aankoop een kortingsvoucher ter waarde van € 5,-. En op je verjaardag ontvang je een persoonlijke kortingsvoucher.

De voordelen voor Mitra Members

Spaar voor kortingsvouchers Spaar voor kortingsvouchers
Ontvang persoonlijke aanbiedingen per e-mail Ontvang persoonlijke aanbiedingen en vouchers
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de actuele aanbiedingen Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de actuele aanbiedingen
Mitra Members Klantenkaart

Als Mitra Member spaar je zowel in de winkel als online via mitra.nl. Oftewel, Mitra schenkt voordeel! De Mitra Member klantenkaart kun je tevens toevoegen aan een van de bestaande wallet apps, zodat je de pas niet fysiek mee hoeft te nemen. Meer weten? Daarnaast is er ook de Mitra Member app. Zo heb je de klantenkaart altijd bij de hand en heb je overal inzicht in je puntensaldo en je actuele persoonlijke vouchers.

Kaart ophalen / online aanmelden

De Mitra Member klantenkaart is gratis en kun je ophalen bij alle Mitra drankenspeciaalzaken. Deze kaart is nog niet actief maar je kunt al wel direct punten sparen. Om te profiteren van alle voordelen en om de gespaarde punten te kunnen verzilveren vragen wij je om de kaart te activeren via mitra.nl/activeren. Geen Mitra drankenspeciaalzaak bij jou in de buurt? Geen probleem. Ook via onze webshop kun je profiteren van de voordelen en kun je je registreren als Mitra Member. Je krijgt dan geen fysieke pas, maar neemt wel deel aan het klantenkaart programma. In dat geval kun je inloggen op je bestaande Mitra account of maak een nieuw account aan:

Inloggen/nieuw account aanmaken

 

Activeren

Heb je al een fysieke Mitra Member kaart en wil je deze activeren?

Klik dan hier

 

 

Bier! Magazine en PINT

Speciaal voor de lezers van Bier! Magazine, Brouw! Magazine en alle leden van Consumentenvereniging PINT is er een speciale Mitra Member pas. Heb je zo'n pas ontvangen dan kun je die via bovenstaande link activeren. Als je al een account hebt bij Mitra dan kun je inloggen en rechtsboven voor de optie 'klantenkaarten' kiezen. Op die pagina kun je je nieuwe pas toevoegen. Vanaf dat moment profiteer je van extra voordelen.

 

Contact

Heb je vragen over Mitra Members? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

*Exclusief statiegeld, verhuur van producten en de aanschaf van een Mitra cadeaukaart. Bij het verzilveren van de cadeaukaart worden wel punten toegekend.