Mitra Members

Nieuw bij Mitra: Mitra Members is de nieuwe klantenkaart van Mitra drankenspeciaalzaken! Met de Mitra Member klantenkaart profiteer je van diverse voordelen. Zo ontvang je bij elke €10,-* die je besteedt een digitaal spaarpunt. Bij 25 punten krijg je voor de eerstvolgende aankoop een kortingsvoucher ter waarde van € 5,-.

De voordelen voor Mitra Members

Spaar voor kortingsvouchers Spaar voor kortingsvouchers
Ontvang persoonlijke aanbiedingen per e-mail Ontvang persoonlijke aanbiedingen per e-mail
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de actuele aanbiedingen Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de actuele aanbiedingen
Mitra Members Klantenkaart

Als Mitra Member spaar je zowel in de winkel als online via mitra.nl. Oftewel, Mitra schenkt voordeel! De Mitra Member pas kun je tevens toevoegen aan van de bestaande zogenaamde wallet apps zodat je de pas niet fysiek mee hoeft te nemen in je toch al overvolle portemonnee. Meer weten?

Kaart ophalen

Vanaf nu kun je in alle Mitra drankenspeciaalzaken je eigen Mitra Member klantenkaart gratis ophalen. Deze kaart is nog niet actief maar je kunt wel al direct punten sparen. Om te profiteren van alle voordelen en om de gespaarde punten te kunnen verzilveren vragen wij je om de kaart te activeren via mitra.nl/activeren. Geen Mitra drankenspeciaalzaak bij jou in de buurt? Geen probleem. Ook via onze webshop kun je profiteren van de voordelen en kun je je registreren als Mitra Member. Je krijgt dan geen fysieke pas maar neemt wel deel aan het klantenkaart programma. 

 

Activeren

Heb je al een Mitra Member kaart en wil je deze activeren?

Klik dan hier

 

Contact

Heb je vragen over Mitra Members? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

*Exclusief statiegeld, verhuur van producten en de aanschaf van een Mitra cadeaukaart. Bij het verzilveren van de cadeaukaart worden wel punten toegekend.