Mitramembers

Mitra Members

Mitra Members is hét gratis spaarprogramma van Mitra drankenspeciaalzaken! Met de Mitra Member klantenkaart profiteer je van diverse voordelen. Zo ontvang je bij elke €10,-* die je besteedt een digitaal spaarpunt. Bij 25 punten krijg je bij de eerstvolgende aankoop een kortingsvoucher ter waarde van € 5,-. En op je verjaardag ontvang je een persoonlijke kortingsvoucher. Haal de gratis klantenkaart in jouw Mitra drankenspeciaalzaak of maak een account aan.

     

Als Mitra Member spaar je zowel in de winkel als online via mitra.nl. Oftewel, Mitra schenkt voordeel! De Mitra Member klantenkaart kun je tevens toevoegen aan een van de bestaande wallet apps, zodat je de pas niet fysiek mee hoeft te nemen. Meer weten? Daarnaast is er ook de Mitra Member app. Zo heb je de klantenkaart altijd bij de hand en heb je overal inzicht in je puntensaldo en je actuele persoonlijke vouchers.


Bier! Magazine en PINT

Speciaal voor de lezers van Bier! Magazine, Brouw! Magazine en alle leden van Consumentenvereniging PINT is er een speciale Mitra Member pas. Heb je zo'n pas ontvangen dan kun je die via bovenstaande link activeren. Als je al een account hebt bij Mitra dan kun je inloggen en rechtsboven voor de optie 'klantenkaarten' kiezen. Op die pagina kun je je nieuwe pas toevoegen. Vanaf dat moment profiteer je van extra voordelen.

Contact

Heb je vragen over Mitra Members? Neem dan contact op met onze klantenservice.


*Exclusief statiegeld, verhuur van producten en de aanschaf van een Mitra cadeaukaart. Bij het verzilveren van de cadeaukaart worden wel punten toegekend.  • gratis bezorgen vanaf € 75,-
  • gratis afhalen in één van onze 112 winkels
  • vandaag besteld op woensdag in huis