Gegrilde zalmmoot met groene asperges
(0)

Gegrilde zalmmoot met groene asperges

Ingrediënten

Zalm

  • 4  stukken zalmmoot met vel
  • Grof zeezout
  • Gemalen peper
  • 200 g groene asperges,
  • schoongemaakt en geblancheerd

Dille-citroensaus

  • 1 komkommer in dunne schijfjes gesneden,
  • vocht uit laten lekken
  • 200 ml crème fraîche
  • 4 el verse dille
  • 1 tl citroensap

Bereiding

Hopelijk geniet je wat langer van het eten dan dat je bezig bent geweest met de bereiding van dit recept. Het is namelijk binnen een mum van tijd klaargemaakt. Meng de ingrediënten voor de saus. Leg de zalmmoot met het vel naar beneden op de grill en strooi wat peper en zout naar smaak erover. Gril de asperges kort. Bij het uitserveren leg je naast de zalm wat asperges met dille-citroensaus op het bord. Bon appetit!.

lekker om te serveren bij dit gerecht

  5.99
[501,0000 - 0] 0001016316
  7.99
[124,0000 - 0] 0073075000
  18.99
[39,0000 - 0] 0001018276
  64.99
[3,0000 - 0] 0001017990