Voeg toe aan favorieten
Ribkarbonade met honing
(0)

Ribkarbonade met honing

Ingrediënten

  • 4 ribkarbonades
  • bloemenhoning, biologisch
  • 3 teentjes knoflook, uitgeperst
  • 4 el balsamico azijn
  • rozemarijn takjes
  • peper en Himalaya zout

Bereiding

Marineer de ribkarbonade met de knoflook, balsamico azijn, een beetje verse peper en zout en wat verse rozemarijn. Zet dit voor ongeveer 15 minuten in de koelkast. Dan mag het op een niet al te hete barbecuegrill in zo’n 10 a 15 minuten om en om afgebakken worden. De laatste 5 minuten smeer je met een kwast wat honing over de ribkarbonade. De combinatie van zout en zoet is voortreffelijk!

lekker om te serveren bij dit gerecht

  5.49
[191,0000 - 0] 0031143000
  7.99
[1928,0000 - 0] 0074950000
  19.99
[251,0000 - 0] 1000001586