Romige pasta met paddestoelen
(1)

Romige pasta met paddestoelen

Ingrediënten

  • 300 tagliatelle
  • 1 pakje paddestoelenmix
  • 1 bosje lente-ui
  • 1 teentje knoflook
  • Verse peterselie
  • Parmezaanse kaas
  • 250 gram mascarpone
  • Olijfolie
 

Bereiding

  • Zet een ruime pan met water op het vuur en kook de tagliatelle zoals aangegeven op de verpakking.
  • Zet een pan met olijfolie op het vuur. Snijd de knoflook fijn en bak deze samen met de paddestoelenmix op matig vuur aan.
  • Snijd de lente-ui in kleine ringetjes en voeg ze toe.
  • Roer de mascarpone erdoor tot een mooie saus.
  • Giet de spaghetti af, voeg het toe aan de saus en laat het even op laag vuur staan.
  • Schep de tagliatelle op het bord en rasp er de Parmezaanse kaas overheen.
  • Breng op smaak met wat gemalen peperkorrels.
 

lekker om te serveren bij dit gerecht

  2.49
[42,0000 - 0] 0001012636
  11.98
[427,0000 - 0] 0001022058

Reviews van Mitra klanten

  • Ster vol Ster vol Ster vol Ster vol Ster vol
    Uitstekend
    11 april 2019