Voeg toe aan favorieten
Vispakketje
(0)

Vispakketje

Ingrediënten

  • 4 kabeljauwhaasjes à 125 gram
  • 1 venkel, dun geschaafd
  • 2 el fijngesneden verse dille
  • 1 el kappertjes
  • 75 gram Hollandse garnaaltjes
  • 1 citroen, helft uitgeperst en ander helft in schijfjes
  • 1 flink glas Ch. St. Louis La Perdrix Blanc
  • peper en zout

Bereiding

  1. Neem 4 stukken bakpapier of aluminiumfolie. Leg er een kabeljauwhaasje op.
  2. Verdeel de venkel, de dille, de kappertjes, de garnaaltjes en citroenschijfjes erover.
  3. Meng het citroensap met de wijn en verdeel dit over de pakketjes. Bestrooi met peper en zout en vouw de pakketjes goed dicht.
  4. Leg ze 7-8 minuten op de barbecue, een beetje afhankelijk van de dikte van de kabeljauwhaasjes.
  5. Hierna voorzichtig openvouwen en serveer eventueel met de salsa verde.

lekker om te serveren bij dit gerecht

  1.19
[420,0000 - 0] 0001022594
  6.99
[747,0000 - 0] 0001015696
  9.99
[604,0000 - 0] 0073059000
  17.99
[462,0000 - 0] 0001020228