Voeg toe aan favorieten
Walnotenpesto met geitenkaas
(0)

Walnotenpesto met geitenkaas

Ingrediënten

  • 50 g geroosterde, ongezouten walnoten met
  • 12 blaadjes basilicum,
  • 1 el honing
  • 3 el olijfolie.
  • 4 dikke plakken van een smakelijk zuurdesembrood
  • Pesto hierover.
  • Hollandse geitenkaas
  • Radijsjes
  • tuinkers of broccolicress

Bereiding

Meng 50 g geroosterde, ongezouten walnoten met 12 blaadjes basilicum, 1 el honing en 3 el olijfolie. Maal alles in het molentje van de staafmixer grof. Je kunt ook een vijzel gebruiken. Voeg zwarte peper naar smaak toe. Snijd 4 dikke plakken van een smakelijk zuurdesembrood en verdeel de pesto hierover. Beleg met dun gesneden belegen Hollandse geitenkaas (ca. 40 gram per broodje). Bestrooi met 6 in dunne plakjes gesneden radijsjes en tuinkers of broccolicress naar smaak.

lekker om te serveren bij dit gerecht

  9.99
[276,0000 - 0] 0001029069