Portproeverij

Portproeverij

Rode port kennen we allemaal. Maar wat denk je van witte port? Of zelfs rosé? Op de portproeverijen van Mitra kun je naar hartenlust de verschillende port ervaren en discussiëren met andere liefhebbers of ga op ontdekkingsreis met meer beginnende liefhebbers. Laat de smaken over je tong rollen, neem de informatie in je op en ervaar de wereld van port!

Heb je jouw favoriet gevonden? Bestel het op de avond zelf, in de webshop of ga naar de Mitra drankenspeciaalzaak. Onze slijters kunnen bijna alle port speciaal voor jou bestellen!

Onze Mitra slijters organiseren regelmatig portproeverijen bij jou in de buurt. Houd de website goed in de gaten, of nog makkelijker: registreer je nu, blijf op de hoogte van proeverijen bij jou in de buurt en geef je snel op!

Vind een proeverij bij jou in de buurt

Er zijn geen proeverijen bij jou in de buurt gevonden.

Proeverij op aanvraag

Met z’n allen rond de tafel, stijf op de stoel en beleefde gesprekken voeren. Niet jouw idee van een feest?

Verras je gasten eens op een heel origineel feest. Organiseer een proeverij! De Mitra slijter helpt je graag om met jou de avond tot een groot succes te brengen! Stap dus snel binnen bij de plaatselijke Mitra drankenspeciaalzaak of kijk hiernaast of jouw proeverij ertussen staat!