Jenever- en likeurproeverij

Jenever- en likeurproeverij

Jenever of genever? Jong, oud, kruiden, koffie- of fruitlikeur? Op de jenever & likeurproeverijen van Mitra kun je naar hartenlust de verschillende jenever en likeuren ervaren en discussiëren met andere liefhebbers. Laat de smaken over je tong rollen, neem de informatie in je op en ervaar de wereld van jenevers en likeuren!

Heb je jouw favoriet gevonden? Bestel het op de avond zelf, kijk in de webshop of ga naar de Mitra drankenspeciaalzaak. De slijters kunnen bijna alle port speciaal voor jou bestellen!

Onze Mitra slijters organiseren regelmatig jenever & likeurproeverijen bij jou in de buurt . Houd de site goed in de gaten, of nog makkelijker: registreer je nu, blijf op de hoogte van proeverijen bij jou in de buurt en geef je snel op!

Vind een proeverij bij jou in de buurt

Er zijn geen proeverijen bij jou in de buurt gevonden.

Proeverij op aanvraag

Met z’n allen rond de tafel, stijf op de stoel en beleefde gesprekken voeren. Niet jouw idee van een feest?

Verras je gasten eens op een heel origineel feest. Organiseer een proeverij! De Mitra slijter helpt je graag om met jou de avond tot een groot succes te brengen! Stap dus snel binnen bij de plaatselijke Mitra drankenspeciaalzaak of kijk hiernaast of jouw proeverij ertussen staat!