Mitra Xperience - Whisky & More

Mitra Xperience - Whisky & More

Tijdens de Mitra Xperience – Whisky & More kun je niet alleen kennismaken met de wereld van whisky, maar laten we je ook kennismaken met mooie gelagerde rums, bijzondere cognacs en korenwijnen.

Ieder gevuld glas heeft zijn eigen karakteristieke kleur, geur en smaak.  Maar wat is nu het grote verschil tussen een Ierse en Schotse whisky. Proef je eigenlijk wel het verschil tussen een Schotse Malt van 30 euro en van 200 euro? Is een gelagerde rum nu voller van smaak dan een reguliere? Wat is het verschil tussen een  VS, VSOP en XO cognac? 

Tijdens de Mitra  Xperience – Whisky & More wisselen fijnproevers en nieuwsgierige beginners van gedachten over hun gezamenlijke passie. Je kunt deze bijzondere dranken proeven én beleven tezamen met 'de kenners', de whisky-, rum- en cognac ambassadors. Daarnaast kun je op het gebied van smaak kennismaken met het fenomeen ‘foodpairing’. Wat doet een stukje chocolade of kaas met de smaak en afdronk én waarom is dat zo. Op het gebied van food zullen er ook diverse luxe gerechtjes zijn die een mooie combinatie vormen met de aanwezige dranken.

Voor bepaalde whisky’s zullen drams worden gevraagd, deze kun je kopen à 1 euro en na afloop uiteraard weer inwisselen.

Wil je tijdens deze Mitra Xperience –Whisky &More nog meer verdieping? Bestel dan een Masterclass-kaartje (voor slechts 15 euro extra), zodat jij na afloop als 'kenner' naar buiten gaat. Tijdens de Masterclass krijg je exclusieve informatie over bijzondere whisky's én kun je ze natuurlijk proeven!

Een ware snoepwinkel voor de whiskyconnaiseur en de whiskyliefhebber in de dop. PROEF en BELEEF de Whisy Xperience en bestel direct je entreekaart á € 25,= (zonder verzendkosten!).

Sláinthe!

Vind een proeverij bij jou in de buurt

Er zijn geen proeverijen bij jou in de buurt gevonden.

Proeverij op aanvraag

Met z’n allen rond de tafel, stijf op de stoel en beleefde gesprekken voeren. Niet jouw idee van een feest?

Verras je gasten eens op een heel origineel feest. Organiseer een proeverij! De Mitra slijter helpt je graag om met jou de avond tot een groot succes te brengen! Stap dus snel binnen bij de plaatselijke Mitra drankenspeciaalzaak of kijk hiernaast of jouw proeverij ertussen staat!