Wageningse wijnen

Wageningse wijnen

Wandelend of fietsend in de bossen op de Wageningse Berg, kun je zo maar tussen het loof van de bomen door wijnstokken zien. Verrassend dat hier een wijngaard is! Het Wagenings Wijngoed ligt op Landgoed De Dorskamp, op de Veluwezoom en grenzend aan de Wageningse Eng. Een glooiend landschap, veel historie en een karakteristieke uitstraling. Kom eens langs!
 
Wijngaardenier
Esther Schoenmaker: “Met de enthousiaste vrijwilligers telen wij sinds het voorjaar van 2015 diverse wijndruiven. Graag vertellen we het verhaal dat schuil gaat achter deze bijzondere plek op de bosrijke Wageningse Berg. En over hoe we met veel plezier, betrokkenheid en toewijding onze wijnen maken!”
 
Biologische kwaliteitswijn
Onze wijn heeft smaak en diepgang. We investeren veel tijd en aandacht in de ontwikkeling van de druivenstok en de druiven. De druiven worden biologisch geteeld, we gebruiken geen chemische bestrijdingsmiddelen. Gezonder voor het milieu én voor u. Bovendien smaakt de wijn ook beter zonder de bestrijdingsmiddelen. Onze wijn is te koop via onze webshop.
 
Meedoen
U kunt als vrijwilliger helpen met allerhande klussen in de wijngaard, deelnemen aan rondleidingen en u kunt een wijnstok adopteren. Natuurlijk kunt u ook de Wageningse Bergwijn komen proeven op ons jaarlijkse oogstfeest, in het weekend of tijdens een proeverij. We proosten graag samen met u tussen de wijnranken van het Wagenings Wijngoed.
13.99

Bestellen?

Neem contact op.
  • Artikelcode:103
  • Inhoud:75 CL
  • Alcohol:13,0 %