Mitra x Bourgondische Bierkelder

Koop nu in een van de Mitra drankenspeciaalzaken of via onze webshop een uniek certificaat, kies een van de geselecteerde bieren en laat jouw bier 5 jaar rijpen in de Bourgondische Bierkelder. Een uniek cadeau om te geven of om te krijgen!

Na aankoop dien je het certificaat te activeren. Hierna wordt het bier speciaal voor jou weggelegd in de Bourgondische Bierkelder waar deze 5 jaar lang kan rijpen. Ben je benieuwd hoe het proces verloopt? Geef dit dan aan bij de activering, dan ontvang je tussentijds een bericht.

5 jaar nadat je het certificaat hebt geactiveerd zul je een bericht ontvangen dat jouw bier klaar is om opgehaald of opgestuurd te worden. Het bier zal een ware smaakevolutie hebben doorgemaakt. (Tip: koop een 'verse' fles om het bier te vergelijken.)

Certificaat gekocht of gekregen?

Na de ontvangst van het fysieke certificaat dien je deze te registreren. Selecteer hieronder welk certificaat je wilt activeren:

Activeer Hertog Jan Grand Prestige 2023 >>
Activeer Gouden Carolus Cuvee van de Keizer Imperial Dark 2023 >>
Activeer Muifel Barley Wine 2023>>

Of uit een eerdere jaargang:

Activeer Hertog Jan Grand Prestige 2022 >>
Activeer La Trappe Quadrupel 2022 >>
Activeer Cuvée van de Keizer Imperial Dark 2022 >>

  • gratis bezorgen vanaf € 75,-
  • gratis afhalen in één van onze 112 winkels
  • vandaag besteld op 28 mei 2024 in huis

Veelgestelde vragen

Na de ontvangst van het fysieke certificaat dien je deze te registreren. Dat kan doormiddel van het scannen van de QRcode op het certificaat of direct via de bovenstaande linkjes.

De bieren in de Bourgondische Bierkelder liggen onder de perfecte omstandigheden te rijpen. Vandaar dat de Bierkelder slechts beperkt te bezoeken is. In Breda kun je op bezoek voor een proeverij of een open dag. Op de agenda-pagina (https://bourgondischebierkelder.nl/kom-proeven/) van de Bourgondische Bierkelder vind je de beschikbare data.

Na 5 jaar wordt er contact met je opgenomen. Jouw bier heeft dan een ware smaakevolutie doorgemaakt en is klaar om opgestuurd of opgehaald te worden. Bij de activatie van het certificaat kun je tevens aangeven of je tussentijds een update wenst te ontvangen van jouw bier.