Gerechten

Heerlijke gerechten met bijpassende dranktips

Pure chocolade

brokken

Gevulde puntpaprika's

Nutella bonbons

Sushi

met kip

Gegrilde zalm

Caribische drumsticks

met rum

Salade met blauwe kaas

en in Amarula gepocheerde peren

Melanzane alla parmigiana

Steak

Oude kaas

Appelbol

met Calvados kaneel- room

Citroen tiramisu

Gebakken ossenhaas

met saus van Amarula, chocolade en chili

Bacon, cod & leeks

Bacon Bombs

Zoete aardappel-­merenguetaart

Cordon bleu

rolletjes uit Italië

Salade

met wortel en ananas

Marokkaanse kefta

Bieflapjes

in oriëntaalse marinade

Coquilles

in citroen-knoflook­boter

Perzik met bacon

Spaghetti

alle vongole

Pasta

met gekonfijte eend

Kalkoenspiesjes

met sperziebonen en flespompoen

Gegrilde zwaardvis

Granita

van kersen met kriek

Baked Scomber

the chicken or the egg?

What came first

Gegrilde zalmkebab

met ananas en koriander

Frisse fiësta salade

Gegrilde ananas

en meloen met kokosijs

Mini bbq tortilla

met mozzarella, cheddarkaas en gegrilde groenten

Pittige maiskolf

Van de grill

Spareribs

met oosterse marinade

Decadente banaan

in de barbecue

Tennessee ribbetjes

Groenteburger

Ossobucco

met tomatensaus , witte bonen en wortel

Tagliatelle

met courgette, kastanjechampignons en doperwten

cullen skink

veal bonnie prince charlie

Lente quiche

met asperges

Gerookte zalmsalade

met een oosters tintje

Abrikozen taart

Groene voorjaarssoep

Tagliatelle

met Italiaanse prosciutto

Tapas feestplank

Sajoer lodeh

Ajam besengek

Limoentaart

met Hooghoudt Limoenjenever

Salami

met pesto

Avocadopuree

met cajunkruiden en tomaat

Stokbrood

met peer, walnoten en parmezaanse kaas

Bleekselderij

met mascarpone en blauwaderkaas

Witte bonen

met chorizo en knoflook

Octopus

met venkel en rode paprika

Perentaart

met amandelen

Vis- en rijstkoekjes

met tomaat en verse munt

Hertenbiefstukjes

Miljonairskoekjes

Hazenrug met spek

appel en rozijnen

Fudge

Dadel en notenbal

Marsepein

Thaise soep

Mexicaanse ovenschotel

met taco’s

Boerenkool salade

met pompoen en hazelnoten

Beefrolletjes

Mini spies met kip

gegrilde groenten en tzatziki

Maïskoek

Quesadillas

Gerookte eendenborstfilet

met honing- sinaasappeldressing en pistachenootjes

Scholfilet

met pompoen en sperziebonen

Broccoliroosjes

met blauwaderkaas

Auberginepuree

met ras el hanout

Rundertartaartjes

met kastanjechampignons, bleekselderij en ontbijtspek

Hertengoulash

met spitskool en zoete aardappel

Rosemary goat chops

with root vegetables

Goats cheese and apple

Chocoladetaart

met amandelmeel en aardbeien

Malse kip

met knoflookjus

Zoete aardappel

bloemkoolsoep

Risotto

Geglaceerde pompoen

met spruiten

Rundvlees stoofschotel

met rozemarijn

Tomaat

met sardines en limoen

Preirolletjes

met zalmfilet

In Jura Marinated Sea-Troutfillets

Zalmforel filet met kaas-aardappels

Scampi Parcels

Gamba pakketjes met Talisker

Perziksorbet

met zomerfruit

Gehaktrol

met Dijon mosterd en honing

Italiaans gevuld brood

Gevulde paprika

met vis

Zomerse crostini’s en bruschetta

Salade

met gegrilde halloumi

Pastrami

met selderij en gegrilde rode paprika

Fruitsalade

met witbier

Risotto

met tuinerwten en boerenham

Knolselderij

met gerookte zalmfilet en komkommer

Cock-a-leekie soep

Rumbled Salmon

with Bunnahabhain

Mango-banaancheesecake

in een glas

Wortelsoep

met bieslook

Frisse kipburgers

met munt en koriander

Gepocheerde eieren

met zoete aardappelrösti

Doperwtensalade

Zwaardvis

met citroen en gember

Briochebrood- en-boterpudding

met aardbeien

Limonchili

Oreo Cheesecake

Kipfilet

met ananas en cajunkruiden

Omelette

met groene asperges en kaas

Puntpaprika

met roomkaas en bieslook en beenham met gemengde champignons

Haring

met appel, knolselderij en bieslook

Stewed Beef & Dumplings

Runderstoof met noodles

Cold Surf & Turf

Cranberry cheesecake

Pastinaak, wortel en prei

Lekkere, gezonde hap

Kalkoensalade

met avocado

Ossenhaas

met shiitakes en tijm

Happy Holiday salade

Feestelijke kip

met knoflook en rozemarijn

Gerookte haringfilet

met sla en mierikswortel

Varkensfricandeau

met appelazijn en bloemenhoning

Paddenstoelenragout

met gerookte ham

Hamrolletjes

met roomkaas, tijm en grove rode paprikapoeder

Indische appeltaart

met laagjes spekkoek

Zontomaatjes

met avocado puree en basilicum

Gegrilde flespompoen

met kastanjechampignons, kaas, ui- en dadelcompote

het Haantje in Rode Wijn

glutenvrij

Death by chocolate

Ghillie Pheasant

Jachtopzieners fazant

Fruitige Panna Cotta

met yoghurt

Wild paté op toast

Lunch

Speciale biefstuk herfstsalade

met hazelnootjes

Moeders gehaktbal

en Herfst stamppot

Eend met een sausje van port

Herfstige stoofpot

Aardappel- en ­pompoenkoekjes

met rode paprikasaus

Kastanjechampignons

en roerei met tomaat

Lamsvlees

met mintsaus

Glenfarclas

marmelade pudding

Banaan deluxe

met malaga ijs

Ribkarbonade

met honing

Artisjok

met limoen mayo

Roma sla

gevuld met mango, bacon en munt

Gevulde eieren

Gamba’s met citroen

Quinoa salade

Zoete aardappel

met kerrie crème fraîche

Kabeljauw vispakketje

Spiesje van garnalen

met kokoscrème en Thaise curry

Eendenvlees

met spitskool

Gegrilde courgette

gele paprika en serranoham

Gegrilde knolselderij

runderham en oogbonen

Steak Pie

Scotch Eggs

Rabarber-aardbeientaart

Courgette-pasta

met asperges en gamba’s

Lenteburger

Lentesalade

Gazpacho soep

met avocado

Gevulde wraps

met makreel

Tonijnsteak

Witlof

met bruine bonenpuree

Gefrituurde uienringen

Ei

met tonijn

Runderworstjes

met mosterd- en biersaus

Hertengoulash

met stamppot van spruitjes en pompoen

Vijg met

brie en peer

Kalkoenfilet

met milde kerriesaus

Grote garnalen

met knoflook en peterselie

Pompoenpuree

met ravioli

Pastrami

met prei en roomkaas

Kikkererwtenpuree

met ras el hanout

Fruitige Mexicaanse chilischotel

Tropische vruchtensalade

Kartoffel-Maaltijdsalade

Quiche

met broccoli en noten

Kaiserschmarrn

Paella van het land

met Salami en Rookworst

Paella van het Spaanseland

met Konijn en Kip

Meloen

met fruit

Lamskoteletjes

met sperzieboontjes en wortelen

White chocolate cheese cake

Kabeljauw (gerookt)

met vanillesaus

Sashimi van tonijn

Garnalen met mangosalsa

Oranjekoeken

Navarin d’agneau printanier

Voorjaarslamsstoof

Moules marinières

Mosselen met witte wijn

Sticky toffee pudding

Traditional Scottish Paté

Rundercarpaccio

Chocolademousse

Gevulde uien

met lamsgehakt

Lamsrollade

met aardappeltjes en kruiden uit de oven

Varkensfilet

met broccoli en peultjes

Rijstpudding

met abrikozen en pistachenootjes

Gerookte forelfilet

bereid met Troubadour Magma

Salade van artisjok

met feta, witte bonen en tomaat

Pad Thai

met garnalen

Koude soep

met komkommer en avocado

Gevulde kip

met pistachenoten

Zeetong

met groenten spiesjes

Coquilles

met mangochutney

Scroppino

spoom

Spoom

met aardbeien

Sticky Toffee

pudding

Gamba's

met truffelroom

Kruidige chocoladetaartjes

Lauwwarme salade

met kip

Vlierbessensoep

Sabayon

bereid met Ambrosia Honingwijn

Gegrilde kalfsoester

Tarte tatin

met ananas en chilisiroop

Ciabatta

met gegrilde kip

Zeewolf

geflambeerd met ouzo

Kalfsworst

met zuiderse sperzieboontjes

Kalfsworst

met gestoofde prei en witte bonen

Soep

met peer en brie

Scholfilets

op Indiase wijze

Tomatensalade

Komkommersalade

Hazelnootmousse

Gebakken banaan

met gember en honing

Ierse zalmmousse

met aardappelkoekjes en Hollandaise saus

Kabeljauw

uit de oven

Reerug

met kiemgroenten en peperportjus

Tartaar van Hollandse ossenhaas

met buffelkaas

Salade van geitenkaas

met ham

Veenweide lamszadel

met een stoofpotje

Boerderijduif

met gekonfijte dijen

Mulfilet

met hachee van mosselen

Snoekbaarsfilet

met knolselderijpuree

Krokant gebakken eend

met rozemarijnaardappeltjes

Lamskoteletjes

met linzen rijst en roerbakgroenten

Makreelsalade

met appel

Lentesoep

bereid met lentebok

Spareribs

met 'East Side' barbecuesaus

Gekruide kersen-bourbonsaus

met steaks

Cupcakes

met witte chocolade en frambozen

Hazenrugfilet

met portsaus

Mexicaanse rijst

met pepers

Paella

met kip en gamba's

Rijstsalade

met groenten

Pata Negra Iberico

met crostini en Cragganmore-mosterddressing

Ovenchili

met tortillachips

Carpaccio van Schotse zalm

met whiskysaus

Gemarineerde konijnenrug

bereid met Lindemans Kriek

Kreeftensoep

bereid met cognac en rivierkreeftjes

Ovenschotel

met bloemkool

Kruidige pasta

met geitenkaas

Broccoliterrine

met yoghurt en gegrilde varkenshaas

Pasta

met pittige tomatensaus

Pasta-andijvieschotel

met ham en walnoten

Beenham

uit de oven

Tempé uit de wok

Varkensmedaillons

met saus van kloosterbier

Schrobbelèr Gamba's

bereid met Schrobbelèr

Gebakken banaan

met rum

Ossenhaas

gemarineerd in bourbon

Oosters zoetzuur slaatje

met gekorste tonijn

Mum’s Turkey

bereid met Moeder Overste

Gegrilde kip

met auberginepuree

Kastanjechampignons

gevuld met rundergehakt gestoofd in bier

Gegrilde ribeye

met gesauteerde champignons en knoflookpuree

Elzasser zuurkool

met Frankfurters

Melanzane alla parmigiana

met aubergines

Frambozencoulis

met wodka

Cordon bleu van zalm

in botersaus van Rodenbach Grand Cru

Wentelteefje van rozijnenbrood

bereid met Rodenbach

Stoofpot

op z'n Iers

Vlaamse stoof

met bruin bier en grove mosterd

Ovenschotel van eend

bereid met Floreffe Dubbel

Aspargus Philippus

bereid met Blond bier

Antonijn

bereid met Floreffe Tripel

Chocoladecake

met Kriek Max

Kaasplankje

met warme Halloumi en geroosterde paprika's

Gepaneerde schnitzel

met kruidenbitter jus

Stoofpot

van zalm en groenten

Paté

Lamsboutje

met Jopen Hoppenbier tijmsaus

Klassiek gekookte mosselen

met remouladesaus

Hollandse erwtensoep

met boerenrookworst

Kalkoenfilet

met broccoli

Gestoofde paling

in trappistenbier en jenever en met soldaatjes

Haringtartaar

met jenever roomsaus

Aardbeien uit de wok

met jenever

Crème brûlée

Kaasplankje

met salsa

Uiensoep

op z'n Frysk met berenburg

Kruidkoek broodschotel

met Beerenburg

Toffee-notensaus

met chocolade ijs

Gegrilde biefstuk

met peper-knoflookrub

Maaltijdsalade

met zeevruchten

Hachee

met rodekool en aardappelpuree

Wildgoulash

van verschillende soorten wild vlees

Bœuf bourguignon

Oesters

pittig gegratineerd

Gestoomde oesters

met limoen en soja

Pasta

met vlees-ragoutsaus en groenten

Thaise pikante varkenshaas

met boontjes en prei

Hamburgers méditerranée

met pitabroodjes

Fudge

Taartjes

van slagroomijs met aardbeiensalade

Mini Quiche

met ratatouille en room

Gebakken kalfsbiefstuk

met aspergesalade en portroomsaus

Krabcocktail

met garnalen

Tiramisu

met frambozen

Chocolade coupes

Gegrilde karbonades

in de marinade

Hollandse visschotel

met bloemkool

Pittige noedelsoep

met pasta en tonijn

Oreo brokken

met vanille ijs

Spinazie-fetataart

Perentaartjes

met vanille ijs

Cappuccino Pavlova

van Nigella Lawson

Kippannetje

met tomaat en paprika

Lamsschenkels

met olifantenbonen & lavendel stoofpot

Eendenborst

met cranberrysaus en kastanje puree

Eend

met raapjes en kumquats

Vijgenchutney

met hamrolletjes en kletskoppen

Oban Scomber

met rabarber chutney en Schotse ­aardappel­­salade

Grampian Salad

bereid met Auchentoshan 3 Wood Lowland Malt Whisky

Oliebollen

bereid met Texels Skuumkoppe

Oliebollen

Carpaccio

amuse

Zalmtartaar

amuse

Pastasalade

met gerookte kip

Kruidige soep

met gemengde paddenstoelen

Kumquats bonbons

Roomtruffels

Tiramisu

met Drambuie en mandarijntjes

Reebiefstuk

met cognactijmsaus

Pasta

met gamba’s

Lauwwarme salade

van paddenstoelen en geitenkaas

Pannenkoeken

met mango soufflé

Lasagnerolletjes

met tonijnvulling

Stoofpot

van rundvlees

Amandelsoep

uit Andalusië

Dunoon Steak

gevuld met kreeftworstjes

Highland Chicken

met gerookte Schotse zalm

Sabayon

bereid met Hertog Jan Weizener

Skuumkoppe pannenkoek

bereid met Texels Skuumkoppe

Puurzaam salade

bereid met Gulpener Puurzaam

Gouverneur entree

bereid met de Speciale 140

Italiaanse gespurtel

bereid met Brand Up

St. Christoffel rodekoolsoep

bereid met St. Christoffel Nobel

Budels kalfsstoofpotje

bereid met Budels Goudblond

Romige penne

met zalm en spinazie

Lamsgehakt spiesen

met tomatensalsa

Mediterrane runderstoofpot

met courgette

Garnalentaartje

met veldsla

Gestoofd konijn

met tijm en honing

Visschelpen

gegratineerd

Kreeft

met rooibosbisque en gepocheerd ei

Lamsfilets

met romige appeltjes, fudge en chocolade

Rivierkreeftjes

in eigen kookvocht met groenten

Salade van molsla

met chorizo en ham

Sint-Jakobsschelpen

met preivinaigrette

Knoflookgarnalen

tapas

Zuurkoolstamppot

met verse worst

Boerenkoolstamppot

met rookworst

Hete bliksem

met spek

Wonky Summer Pasta

met pancetta salade

Gebakken vongole

met tijm en rozemarijn

Hollandse Nieuwe

met gnocchi en manzanilla

Gekarameliseerde kip

met pofaardappelen

Gegrilde zwaardvisfilet

met chermoula aardappelsalade

Gekruide lamsgehaktballetjes

met pompoen, abrikoos en tomaat

Gestoomde zeebrasem

met gember, chilipeper en lente-ui

Pitabroodjes

met pastrami, komkommer en dille

Parelhoenborstfilet

met champignons en serranoham

Gegrilde eendenborst

met sinaasappel en kaneel

Aardappels

op stenen gebakken

Spareribs

in sojamarinade

Leeftijdscontrole

In al onze winkels en ook online vragen wij naar de leeftijd van onze bezoekers. Ben je 18 jaar of ouder?

Cookie wetgeving

Wettelijk zijn wij verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Dit zijn uitsluitend functionele cookies voor het beheer van web statistieken en social media.

Persoonsgegevens worden niet bewaard en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

Klik hier voor meer informatie over cookies of om deze niet te accepteren.