Voeg toe aan favorieten
Zelfgemaakte barbecuesaus
(0)

Zelfgemaakte barbecuesaus

Ingrediënten

  • 1 kleine rode ui
  • 1 groene paprika
  • 2 trostomaten
  • 1 el tomatenpuree
  • 4 el olijfolie
  • 2 takjes peterselie
  • 1 el rodewijnazijn
  • 1 tl gerookt paprikapoeder

Bereiding

Snipper 1 kleine rode ui heel fijn. Snijd 1 groene paprika en 2 trostomaten in zeer kleine blokjes. Meng alles door elkaar met 1 el tomatenpuree, 4 el olijfolie, fijngesneden blaadjes van
2 takjes peterselie, 1 el rodewijnazijn en 1 tl gerookt paprikapoeder. Breng op smaak met peper, zout en als je van zoet houdt wat honing. Laat de smaken minstens een uur intrekken. Je kunt de saus ook een dag eerder maken. Lekker bij ongeveer alles, van kip en biefstuk tot tonijn.

lekker om te serveren bij dit gerecht

  2.99
[279,0000 - 0] 0001022105
  8.99
[144,0000 - 0] 0001022852